BUITEN MEUBELS

Mooie buiten meubels voor buiten op het terras of in de tuin. Niet alleen meubels maar ook de aankleding er omheen zoals een overkapping of een mooie vlonder behoren tot de opties.

De overkapping is gemaakt van lariks palen van 15x15cm. Deze palen staan op betonnen poeren welke in hoogte verstelbaar zijn. De planken zijn zwart geverfd en het dak heeft een ‘zinklook’ en loopt naar voren af op verzoek van de klant. De dwarsverbindgen zijn ook van lariks in de afmeting 10x5cm en deze zijn netjes ingefreesd voor extra stevigheid.

Een vlonder kan op palen of op tegels gelegd worden. Het ligt aan de grondsoort wat de beste keus is. Bij een zachte ondergrond hebben palen de voorkeur. In het voorbeeld zie je een vlonder van Iroko hout, planken van 20cm breed en het hekwerk is van Lariks gemaakt. Deze vlonder is ongeveer 100m2.

Het andere voorbeeld zijn Lariks planken van 20cm breed welke in de houtolie zijn gezet. Dit hoeft niet maar is een extra bescherming van het hout en het geeft een mooie uitstraling. Deze vlonder is ongeveer 35m2 en hier kunnen prima buiten meubels op staan.

Wilt u meer informatie over een vlonder in je eigen tuin neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Diverse buiten meubels

Het kippenhok past ook bij de buiten meubels aangezien het een fraai kippenhok is en nog doordacht ook. Kippen houden niet van tocht en leggen daarom graag in een goed gesloten hokje, het zogenaamde leghokje. Deze leghokjes zijn zo gemaakt dat er precies een vierkante curver bak in past. Deze is natuurlijk helemaal dicht en daarom tocht het niet. Tevens kunnen ze er makkelijk uit om schoon gemaakt te worden. Verder zijn er twee grote deuren in het hok gemaakt en wanneer je deze beide open zet kan je het eenvoudig schoon maken.

De twee lounge stoelen met het tafeltje zijn naar voorbeeld van het kratmeubilair van Rietveld. Met een paar leuke kussens er in zitten deze stoelen zeer goed. Gemaakt van Freyo hardhout. Mooi hout wat onbehandeld prima buiten kan staan. Deze stoelen kunnen natuurlijk ook prima binnen staan.

Ook banken en tuintafels zijn natuurlijk buiten meubels maar die staan hier in een aparte categorie.

Klik op de foto voor meer foto’s en een vergroting!

Diverse meubels voor buiten, overkapping, vlonder, banken en stoelen voor buiten